uFeel.me
Набързо и накратко
Автор: Slava56,  15 юли 2009 г. в 09:26 ч.
прочити: 552
Казано набързо и накратко,
в момента се протягам сладко-сладко!
С наслада вдишвам свежата прохлада,
а вън дъждецът кротичко си пада.
След страшната софийска лятна жега
на хладно всеки с радост ще си лЕга!
Дъждецът и Светулчо да приспи,
та Феята и тя да си отспи!
За следващата нощ да сбира сила,
че малкото юначе не подбира -
дали е ден или пък нощ, нехае,
развърта мама както то си знае...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me