uFeel.me
На...
Автор: Hel4oto,  29 ноември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 230
Сънувах, че на спирката ще свърши всичко.
Или тогава ще започне.
Но ако не ме изчакаш, няма да ме видиш.
Кой ще обичаш и кой ще те обича?
Как ще живееш, ако ти кажа, че още те искам?
Ако ти кажа, че бих ти простила
и всичко, което искам да ми дадеш е просто всичко,
ще вземеш ли ръката ми, животът ми, всичко?
Сънувах, че на спирката ще спрем и ще се срещнем.
Случайно, но и замислено.
Сънувах.
И не знам така ли ще бъде
и дали така е както искам да бъде.
Но нека бъде.
Иначе кой ще те обича и кой ще обича мен?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me