uFeel.me
На здравец да ухаят
Автор: Kasiana,  9 януари 2013 г. в 06:21 ч.
прочити: 173
( На внучката ми Даниела)

В черупката на охлювче (спирала Архимедова)
аз пиша звездна приказка за тебе в този миг.
На камъчето островче, сред нива слънчогледова
рисувам върху грозденце красивия ти лик.

А ти си пеперудата, от мойта кръв излитнала,
лудяла през годините в кръвта на моя син…
На времето във слюдата, на август огнен в плитката,
дари ме Бог със внучката, най-скъпия рубин!

Сега си цвят омайниче, напъпил сред поляните,
вълнуват те с очите си елените в леса…
В сърцето, твойто тайниче, си скрила най-леляните
мечти за росни утрини и земни чудеса…

И нека разцъфтелите букети в твойте сънища
на здравец да ухаят със Божи благослов!
Сред ятото на смелите да литнеш в твойто бъдеще
и в него да те срещне най-звездната Любов!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me