uFeel.me
На ялово време случих...
Автор: argonyk,  3 април 2011 г. в 09:29 ч.
прочити: 183

На ялово време случих,

с дни паразитно-прокажени.

Не ражда, а само смуче,

изсмука душите ни даже.

 

Като сенки се лутаме -

статистически единици.

Разграфили до минута

дори полета на птиците...

 

Този Свят е чистилище.

Нива от месоядни плевели.

На нечисти мисли жилище.

... а някога и хора живели...

 

И небето било синьо.

И жътвари жънели с песен.

На софрата - хляб и вино...

Днес жънем финикийска плесен.

 

На ялово време случих -

не зачева даже ин витро...

На безплодие не се научих -

кълни у мен надежда скрита...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me