uFeel.me
На всеки
Автор: ande,  10 декември 2008 г. в 12:29 ч.
прочити: 196

На всяка утрин и на всеки ден,

аз като на подарък гледам.

Надеждата, надеждата е в мен,

а тя умирала последна.

 

Живота наш планиран е така,

от кой и Господ го не знае.

Сега си тук, подаде ми ръка,

а утре виж, дошъл ни края.

 

Затуй на всеки слънчев ден,

на облачето бяло на небето

се радвай, радвай като мен

и нека пее песнички сърцето...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me