uFeel.me
На уличното момиче
Автор: поля,  29 септември 2009 г. в 04:43 ч.
прочити: 153
Навън вали! Тъмно е и влажно,

а в стаята броят пари

и сякаш няма нищо по-важно,

утрото ще им надене маски добри.

На студена улица,

далеч от ярки светлини,

далеч от нечии подреден морал,

безморална Тя стои.

Очаква някого. Дали е Шанс?

Едва ли.

Той е далеч от тез земи.

Непозната е, дори да си я виждал денем,

под тежък грим и поза скрита.

И майка и не би я разпознала,

във тази кал потънала до шия.

Часът по математика ще го пропусне.

\"Две хубави очи\" не е за нея.

И взирайки се в някое далечно утро

ще се пита, какво ли беше думата \"живея\" ?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me