uFeel.me
На труден път
Автор: Peperud Luleikov,  18 януари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 309
Земята е посърнала
и птиците мълчат,
душата ми е тръгнала
по труден, дълъг път.

Аз взирам се в безкрая
и виждам само смърт,
душата ми е тръгнала
по труден дълъг път.

И викам с пълна сила,
ала не чувам звук.
Земята е посърнала,
но аз съм вече друг!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me