uFeel.me
На тебе говоря
Автор: Sesill,  5 март 2012 г. в 16:37 ч.
прочити: 285
Аз днес пред тебе заставам
и с поглед дълбок, уморен
хиляди въпроси задавам
и отговор търся от теб.

Кажи ми - трябва да зная
защо света се превърна във ад
защо има толкова алчност,измама 
и как да се справя със тях?

Кажи ми - крещя ти в лицето,
не откривам себе си в този свят.
Как да преплувам без кораб морето
за да стигна до своя си бряг.

Кажи ми как да оцелея
сред всичкия фалш и лъжа,
след като единствено купнея
да намеря сродна душа.

Кажи ми - на тебе говоря...
толкова въпроси \"Как\" и \"Защо\",
затова днес застанах пред тебе...
Моят образ в огледално стъкло. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me