uFeel.me
На татко
Автор: MariaY,  12 февруари 2012 г. в 00:06 ч.
прочити: 366
Оставих те сам, татко,
и те моля за прошка,
аз знам, не прие, че
път друг раздели ни.

Ти беше до мене,
макар отдалече
и мир не постигна
за грешките лични.

И там, на небето,
ти сам пожела си
със облаци бели
да радваш ме денем.

И нощем, когато
изгрееш в звездица,
в очите ми дъщни
ще палиш свещица.


12.11.2011

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me