uFeel.me
На словото вълшебната звънарна
Автор: Kasiana,  18 юли 2013 г. в 23:50 ч.
прочити: 351
   Мечтите си бродирам с капки росни
   по пистите уханни на дъгата,
   по бриза – вèселия, мил халосник,
   по ирисите пъстри на цветята.

   В душата кътам образи любими
   и чувства, като гейзери красиви,
   които вплитам в ромолящи рими
   и ритми - песенни, игриви, живи.

   На словото вълшебната звънарна
   ту еква в мен, ту горестно притихва.
   Но пламък, щом дъха ми с порив жарне,
   то буди се, звъни и се усмихва.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me