uFeel.me
На синът ми
Автор: AVENTYRA,  20 януари 2010 г. в 19:40 ч.
прочити: 252
В сърцето ми тупти сърце
сърце на мъничко дете
две ръчички малки нежни
две звездички, твоите очички,
сутрин сънено ме гледат те.
Гласът ти медено звънче
покорява моето сърце,
усмивка на лицето 
щом сияе,
щастие за мен е знай


2002г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me