uFeel.me
На сина ми...
Автор: maykod,  25 май 2013 г. в 09:38 ч.
прочити: 289
Е, появи ли се в живота на мъжа жената –
загубва той ума, слова... главата...
Забравя и родителя си, от собствена любов пиян
дори и да не е от чуждата любов залян...

Върни се, сине, у дома, не ме забравяй,
не ми оставяй празнота – и ти не ме предавай...
Бленувам щастието ти, от мен ще бъде споделено,
ако и от тебе гледането му... не бъде забранено...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me