uFeel.me
На сина ми
Автор: Jullie,  10 май 2011 г. в 00:56 ч.
прочити: 645
Ден десети,

месец май,

в десет и пет - час съкровен,

получих малък,

сладко ококорен -

втори дар божествен.



Мина време.

Звънче звънна!

Менче, здравец и очакване...

Вода полях...

стъпки плахи -

надежда в раничка за знание.



Аз мъдреех -

той растеше -

препускаше, като жребец.

Бързо мина.

Лесно беше.

Училище... Последен звънец!



Вечно бягах -

в зима, в лято,

с един или друг ангажимент.

Днес, когато

се огледах -

синът ми е абитуриент!



Весел празник

с трепет чакан -

светлини, приятели добри.

Лунна сянка -

танци луди... Утрин!

Няма да е, като преди...



Идва изпит.

Знаеш, можеш!

Ти си кандидат-студент.

За наесен,

ти наричам...

Сине, нека си студент!




21.05.2009 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me