uFeel.me
На сестрата Светла
Автор: stefyvas,  15 ноември 2012 г. в 08:29 ч.
прочити: 270

О, Светлана, Светлана,

ти от сестрите си ми най - желана.

 

И пак лежа във болница Токуда,

и пак се мятам на сухо като каракуда.

 

Чакам с нетърпение кога ще се появиш

и болки и мъки да ми облекчиш.

 

С онази зареждаща усмивка

да ми направиш на системата промивка.

 

Не искам бързо да се излекувам,

защото после за теб ще тъгувам.

 Кой ще идва в среднощен час?

Там в провинцията - у нас.

 

А тук леко ми пошепваш

без изобщо лампата да светваш

 

\"Свали си леко пижамата,

да се докоснем двамата\"

 

А аз сънен и не разбрал

вече поел порция Трамал.

 

Светла, Светла и Трамал

това е моя - Идеал!

 

  24.04.2012 г. Н. Василев

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me