uFeel.me
На сестра ми
Автор: neola,  19 май 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 524
Ние с теб сме две клонки,
на едно голямо, красиво дърво.
По вените ни тече една и съща кръв-
кръвта на дедите ни.
И толкова много с теб си приличаме,
а все пак сме твърде различни.
И при все това, така се обичаме.

Когато се прегръщаме,
прегръдката ни е пропита
с топлата майчина ласка.
Когато се съветваме,
всяка се старае да придобие
грижовния бащински тон.
А когато се скараме,
ех, дедите ни все пак са били
хора с характер.

Всеки ден мислите ни една за друга,
непрекъснато се преплитат.
Изглеждаме спокойни една за друга,
но не съвсем.
Та нали, сме две клонки
на онова голямо, красиво дърво
и една без друга не можем,
както и дървото не може без нас!
И аз знам, ти знаеш,
че аз знам, че ти знаеш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me