uFeel.me
На приятел
Автор: Snowflower,  28 октомври 2009 г. в 20:47 ч.
прочити: 374
        
     
Щом чувстваш се силен и весел, и прям,
приятели много ти имаш.
Когато от болка и рана си ням,
не чакай - във миг потърси ме!
    
И заедно ще спрем в този свят, подивял
от страшни, безумни вулкани...
Със своята нежност и обич ще дам,
на теб, от мечти океани...
      
И нека душите ни в приказен танц
над болка и рана политат...
Отново щастлив и от обич пиян,
ти мен, на часа, забрави ме...
         
2008 г.
             
           

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me