uFeel.me
На поетите приятели
Автор: vesselin,  14 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 1022

Много стихове пишат поетите,
възхитени от малки промени,
за да светят във мрака на слепите,
победени от вечни проблеми.

Дават радост на който обича -
миг покой на самотна душа
и живота със смисъл потича
даже смисъл да няма в това.

Всеки търси за нещо утеха,
но намира куп празни очи,
чрез сърцата си те ни приеха
във земята на новите дни.

В този свят твоят път се променя,
тъй реални са твойте мечти
и без болка се ражда копнежа
като нежни спокойни вълни.

Много стихове пишат поетите
за любови след тежки раздели,
осветявайки пътя на слепите,
но в сърцата си мир невидели.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me