uFeel.me
На плажа
Автор: Hekredel,  2 януари 2013 г. в 09:14 ч.
прочити: 254

И днеска аз на плажа се препичам…

Наоколо е цъфнал месец май…

Ревящото море аз най-обичам!

На плажа найдох своя земен Рай!

 

Потапям се със поглед в синевата…

Щастлив  съм в този хубав слънчев  ден.

От тук до краищата на водата,

са волни птици и мечтите  в мен…

 

Мен всичко туй дълбоко ме разтърсва...

Стихията е сякаш вътре в мен…

И земното с неземното ме свързва!

Аз чувствам, че със туй съм награден

 

И  най-захласнато стоя на плажа.

Край мен  се стели този месец май.

Душата си пред всички ще покажа

и ще се  впиша в този  земен  Рай…

 

Омайва ме великата Природа…

И аз и се покланям до земи…

Нечакано във мен  се ражда Ода

и във сърцето ми започва да  звани!

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me