uFeel.me
На път
Автор: Zelenvik,  5 юли 2011 г. в 23:41 ч.
прочити: 345
Все на път
с камилите
без път...
Слънчев дъжд
изпепелва спомена.
И зимата е само бял
мираж,
непознат
от бедуините.
Все на път
в пустинята
без път...
Бедни бедуините
вървят,
богати
само  с един
мираж...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me