uFeel.me
На път към пълната луна
Автор: inamay,  6 октомври 2008 г. в 01:20 ч.
прочити: 349

Изпъната далечина 
примамва в края
с капката луна.
Пътека между
релси две
римува стъпките си
по траверси.
Очакването
на началото
смалява се
в отдалечаването си
до точката на среща
под пълната луна…
там някъде, 
където е възможно
да се срещнат 
двете прави…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me