uFeel.me
На острова на мечтите
Автор: nevermind,  25 октомври 2009 г. в 14:56 ч.
прочити: 238
Живееш на острова на мечтите -
далеч от кавгите, клюките, бедите.
Леко в блаженство се рееш -
не искаш или да спреш не умееш.

Сладко е на острова на мечтите -
в нова мечта ти разтопи се.
Но защо се поддаде и на измислицата ти се предаде?

Седиш на брега и вълни те обливат -
часовете без цел си отиват.
Но кой знае колко свобода
се крие в една единствена мечта?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me