uFeel.me
На обратно движи се светът
Автор: estrella84,  16 април 2011 г. в 20:14 ч.
прочити: 546


Претръпнах от тръпки недоизживяни.
От форми, образи, предмети изкривени...
От нежности и страсти пропилени...
От хора лицемерни и студени...

Презрях света - тъй дързък и първичен...
С плодове красиви, а отвътре гнили...
Живот като кръчмарска маса - хаотичен,
и хора - за вино своите монети разменили...

Потъпкахме моралните устои,
живеем си безотговорно и развратно...
Захвърлихме невинността в усои...
И движи се светът - но на обратно...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me