uFeel.me
На моята Муза
Автор: marlene,  17 декември 2010 г. в 16:19 ч.
прочити: 231
Не си отивай! Без теб съвсем ще опустея,
ще паяжинясат светлите ъгли във мен,
ще се изгубя, ще се намразя, може и да полудея,
през черен креп ще гледам всеки следващ ден.

Не си отивай! Без теб с кого ще разговарям,
с кого наздравица ще вдигам в чорлавото си безсъние,
без теб безсмислено цигарите ми ще догарят
и ще е дълга панахида всяко пълнолуние.

Не си отивай! Ще те нагостя с последните си рими,
в кристален ямб ще ти налея тъмната си кръв.
Без теб словата ми са птици уязвими,
сърцето ми оголено е жива стръв.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me