uFeel.me
На моето раждане
Автор: merian,  2 ноември 2009 г. в 18:02 ч.
прочити: 513
Този мрак ме подлудява,
искам малко светлина.
Не мога повече да трая
затворена в теснина.

Трябва нещо да направя,
ще ритам, блъскам със ръце.
И ето идва края,
светлина разцепих с викове.

Попаднах във прегръдка нежна,
нечия сълза по мене се стопи,
глас като камбана ми прошепна:
Добре дошла, детето ми! Сега поспи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me