uFeel.me
На моето по различно коте
Автор: kras,  5 февруари 2009 г. в 19:33 ч.
прочити: 263

На пътят прашен теб намерих,
а с обич майчина дарих,
със име Моника нарекох,
теб мое коте моят стих..

В най трудните самотни нощи,
до мен била си и разбрах,
сред хората безкрайно лоши,
човек в животното познах.

Във тебе злост и злоба няма,
това на хора не простих,
как свят без подлост и измама,
в сърцето котешко открих...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me