uFeel.me
На мнимите ми Приятели
Автор: Petrova_AHETA,  18 февруари 2012 г. в 16:44 ч.
прочити: 319
Зад гърба ми говорите често,
ровите в живота ми без срам,
какво толкова е интересно,
какво ваше има там?!

Приятели били сме? Кой го каза?!
Нима приятелството ваше е това,
да се сравнявате и със омраза,
лъжливи да са думите от вашата уста?

Напипали изгода, лицемерни,
съветвате ме и подавате ръка,
интригите да стават все по - цветни,
аз окаляна - вие бистри като сълза.

В приятелството не се мери,
кой колко взел и колко дал!
До гуша ми дойде от лицемери!
Със ум оттеглям се и без скандал!

Тогава говорете, не ми пука!
Тогава вече има за какво!
Изгодата за вас свършва тука!
Горда съм - 
не паднах на вашето ниво!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me