uFeel.me
На мама
Автор: Snowflower,  7 ноември 2009 г. в 12:40 ч.
прочити: 360

       
                      
             
                                \"... И две звезди. Една от тях е мама.\"
                                                                                 Павлина Йосева


             
Поисках да ти дам надежда, мамо,
и сили да останеш... не успях...
Остана силна болка само...
Така болеше... да заплача не можах...
    
Безпомощност... вина... и тишина...
усещах, че сред тях изгубвам се...
И само споменът за твойта топлота,
помогна ми да върна себе си...
         
И жива в мен ще пазя топлината,
която щедро на всички раздаваше ти.
И чувствам - пак със нас си на земята,
макар в звездичка там високо да блестиш...
        
2008 г.
      
         

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me