uFeel.me
На края
Автор: choveka_bez_ime,  30 юни 2008 г. в 13:50 ч.
прочити: 479
Когато тъжен ти останеш на ръба
Изоставен от приятели и близки
Как се чувстваш ти тогава
Като знаеш че изход няма
Да разбереш какво си означавал
За близки и приятели тогава
Иска ти се но не можеш
Защото никой с тебе не говори
Никого не го е грижа
Жив ли си или умрял
Тогава твоят път привършва
Губи смисъл твоето съществуване
И ти изправяш се пред избор
Да умра или да продължа
Ако избереш да продължиш ти
Сам главата си в торбата слагаш
Отново ти на всички да помагаш
А те на тебе - не
Да осъзнаеш свойте грешки
И да се опиташ ти да бъдеш друг
Ако обаче избереш да спреш
Живота си ти да зарежеш
Да се отървеш
Тогава някой се намесва
И ти казва чакай накъде си тръгнал
Нима и мен ще предадеш
Тогава вече не издържаш
Скачаш ти от парапета
И всичко вече се променя
Хора много и щастливи
Двама - трима тебе помнят
Поскърбяват и забравят
Сякаш никога не си живял
У някой ти оставяш белег
Други хич не ги боли
Важното е хора мили
Че щом това писание го вече има
И щом го някой в този миг чете
То аз избрал съм своята посока
И тя надолу ме влече
Искам само аз да ви помоля
Вий за мене не плачете
Само някъде дълбоко във сърцето ме помнете
И сами си преценете
Тези редове сълзливи
Какво са коствали на мене
Какво накарало ме е да пиша и да плача
И по този начин да завърша
...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me