uFeel.me
На кръстопът
Автор: GuBi4kA_GuZaRkA,  1 август 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 373
На кръстопът
/живота или дрогата?

Защо постъпваш така със себе си
Защо се самоунищожаваш
Защо съсипваш живота си
Защо поставяш се на клада?!

Хей,момче виж, погледни
Отвори очи!
Света не е чак толкова суров
живей сега,и днес ,и утре
не пожелавай ти смъртта.

Кажи сега,какво ще избереш
предлага ти се избор
поставен си на кръстопът:
живот или дрога
светлото бъдеще или смъртта?

Дрогата знам ще избереш
Макар и неволно,разбирам
и все пак тя те притежава
завладяла е твоето сърце,но ти
не и се подчинявай
гордо кажи и „НЕ”!!!
Изправи се срещу нея
Изправи се и живей
Живей сега,и днес,и утре
Живей,момче,живей

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me