uFeel.me
На кея
Автор: maystormanol,  18 февруари 2009 г. в 10:11 ч.
прочити: 214

На стария пристан стоя сам на кея.

Изпращам последния залез нечакан.

Изпращам изгубена вече и нея

на малкия кораб, прегърнат от мрака.

 

Изпращам повяхнала в ранната есен

като прегоряло от слънцето цвете,

като позабравена днес стара песен

последната моя любов сред морето.

 

Потъва в нощта и дори не поглежда.

Вълните отнасят я нейде далече.

Навярно, простила се с всички надежди

и моята младост отива си вече.

 

А аз продължавам на кея да чакам.

Дано да се върне тя с птичето ято.

Дано да изплува отново от мрака.

Нали догодина ще дойде пак лято.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me