uFeel.me
На къде?
Автор: vesan,  27 юли 2011 г. в 21:06 ч.
прочити: 248
Изчерпах се! От хилядите думи,
които ежечасно свойта власт
неистово налагаха върху ми,
които бяха самоцел и страст

на мойта същност толкова години,
остана само дрипав стихоплет
съшит от овехтялите картини
в главата на изчерпал се поет.

И чудя се, дали да продължавам
във скучното русло на рутината,
наивни натюрморти да създавам
в шаблона на каноните познати.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me