uFeel.me
На инат...
Автор: voda,  5 септември 2011 г. в 20:54 ч.
прочити: 256
\"Ти си тръгваш. Просто го реши.
Аз пък на инат ще те обичам.\"
                          Ники Комедвенска

Ти можеш да обичаш на инат,
но тази обич със какво ще храниш?
Когато ти потрябва светлина –
пътека в тъмното да си направиш,

отсреща другият ще си мълчи –
и глух, и ням ще бъде за гласа ти;
обрал за Друга всичките звезди,
едно небе безоко ще ти прати.

И твоята любов непожелана
ще скита без посока и без път,
ще трупа в тебе рана подир рана,
дорде ти отмилее и светът.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me