uFeel.me
На една "снежинка"
Автор: Slava56,  25 април 2009 г. в 20:46 ч.
прочити: 363
Снежинке нежно бяла,
пред мен си засияла!
Уж бяла, а пък цветна.

И...хич не си суетна!
Не пускаш много теми,
но даваш ценни мнения. cool.gif

"Неземна хубавица..."
"На драмата царица..."
Това са твои думи -
и не са само глУми.
Над себе си се смееш -
добре е, че умееш! tongue.gif

Описах ли те вещо?

Оооо, има още нещо,
с което ме привличаш:
поезия обичаш! laugh.gif


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me