uFeel.me
На детето ми
Автор: Jullie,  7 юни 2011 г. в 00:06 ч.
прочити: 455

На този ден -

бях си го мечтала,

розово -

очаквано с любов от мен,

се отрони -

цялата ми истина събрала,

бистра капчица

от извора

на духа ми несломен.


 

 

07.06.2009, 03:04

Мама Юлия

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me