uFeel.me
На дъщеря ми
Автор: beibi,  24 май 2011 г. в 10:07 ч.
прочити: 371
Тихо е, навън вали…
чуваш ли моите сълзи…
от обич са, и ме боли…
когато не чувам гласът ти в зори…
 
Замина…
не поисках нищо да ти кажа…
съзрях в очите ти досада…
съдба на бездомник си избрала…
 
Вечер в притихналата стая…
заспивам  с мисълта за теб …
сърцето тихо ридае…
и се моли да си добре…
 
Тихо е, навън се развиделява…
студено утро, дъждът е спрял…
дали трепериш някъде сама…
или протягаш към някой ръка…
 
Тихо някъде в далечината…
се чува крясъка на душата…
търси образа на мило дете…
и се моли щастливо да е то…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me