uFeel.me
На дъното
Автор: Andromaha,  30 октомври 2009 г. в 12:33 ч.
прочити: 623
И всички тайни губят своя смисъл...
когато дълго ти висят на шията,
когато дълго жадните ти пръсти
изстиват от копнежа по магията.
Когато си потънал като камък
и някъде въжето се е скъсало,
реката е отнесла онзи замък,
а ти си само котвата на дъното.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me