uFeel.me
На дъното
Автор: Cveteto,  3 юли 2011 г. в 16:49 ч.
прочити: 550
Потъвам и пак дъното е близо,
а липсва ми спасителната риза.
Капанът непредвиден на Живота
за бедните присъда е жестока.
 
А тъкмо да погледна светлината
и ледената хала ме връхлита.
В обятията си бясно ме премята
и връща ме обратно в тъмнината.
 
За глътчицата въздух е борбата,
за насъщния продавам си душата,
а всичко оцеляването взима - 
такава ми е днешната картина!

 
Цветанка Тупанска

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me