uFeel.me
На баба
Автор: errante,  28 ноември 2011 г. в 18:35 ч.
прочити: 377
В самотата на слепите си дни
Срича наум
Книгата, която не дочете.

Отлитат покрай нея дните
С вкус на слънце и аромат на пепел
Повява хлад от открехнатия и прозорец
И аз завивам нежно
Раменете и прозрачни
С вълнено елече.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me