uFeel.me
...На Зори...
Автор: ivelina,  25 април 2013 г. в 02:05 ч.
прочити: 275
Когато по наболелите въпроси
няма никакви решения,
не се допитвай дали този, онзи
имат свое отношение.

Послушай себе си, сърцето.
Послушай собствения глас,
щом било е влюбено сърцето,
а сега безчувствено си бие пас.

Поемай пътя към живота
с високо вдигната глава,
недей да слагаш ти хомота
на дърпана с конци жена.

Бъди красива и сияйна,
бъди влюбена и пей,
но не позволявай тайно
друг живота, който искаш, да живей!

                                  24.04.2013г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me