uFeel.me
На Земята не ми провървя
Автор: blackcat666,  5 август 2011 г. в 18:36 ч.
прочити: 113
На Земята не ми провървя
все храних надежди напразни
и с тях напразно живях
в дните си еднообразни.

На Земята не ми провървя,
а мечтите преследвах
и всяка една по една
чезнеха безследно...

На Земята не ми провървя,
все борих се с вятърни мелници
и някак си скучно живях
в сивите и мрачни делници.

На Земята не ми провървя
с камшик ме удряше съдбата
и все още аз кървя
от раните в сърцето и душата.

На Земата не ми провървя,
за това оттеглих се смирено,
оставих там всяка болка и тъга
и отлетях към необятната Вселена.

На Земата не ми провървя,
затова превърнах се в комета
и в очакване летях
към друга по-добра планета.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me