uFeel.me
На Вики
Автор: Inga63,  16 ноември 2011 г. в 12:33 ч.
прочити: 298
Милата ми внучка
вече е голяма.
Скоро тя ще стане -
цели две годинки.

Любовта на мама!
Радостта на тате!
Гледат се самички
в далечна чужбина...

А за мен остава -
утехата жалка -
Вечерта във скайпа
да ми проговори.

Милата не знае
колко ми е тежко!
Как желая само
у нас да си дойде!

Искам да я гушна,
да я нацелувам
и да не я пусна
никога във Лондон!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me