uFeel.me
На Вапцаров
Автор: CrescendO,  31 януари 2009 г. в 12:00 ч.
прочити: 400

Поет съм и ще плача!

Какво тук значи някаква си личност?

Гледам аз звездите, викам аз във здрача –

да знаят те, че бил си ти за мене всичко...

 

Аз помня – купих те за дребни...

Помня – теб продаваха на едро.

И някак зад хартия и мастило ледни

ти усмихна ми се ведро.

 

Не ще мога, не ще успея

да им говоря като тебе

Не искам, може би не смея.

Не е дошъл и моят ред...

 

Тъй искрено и пряко

говореше им, целуваше ти всяка буза...

За мен ти беше цвете всяко,

за мене беше муза.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me