uFeel.me
На Сашо
Автор: Innocence,  28 юли 2012 г. в 16:59 ч.
прочити: 299
„ ...Да бъде хлябът бял - не е достатъчно.”

                                                       Стефан Цанев



Страхливецът забива нож в гърба.
Приятелят оглежда се в очите ти,
готов на най-отровната стрела
да спре летежа... Със гърдите си.

Страхливецът се крие като плъх.
С подмолност храни болното си его.
Приятелят разпъва се на кръст,
но не почерня светлото ти чело.

Страхливецът измисля сто лъжи
и нагло ти се хили във лицето.
Приятелят с две истини цери
потъпканите рози във сърцето ти.

Страхливецът засища своя глад
с остатъци от чуждата вечеря.
Приятелят омесва топъл хляб
със двете си ръце... И го споделя!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me