uFeel.me
На САМСОН
Автор: Silviya_Markela,  7 юни 2011 г. в 15:26 ч.
прочити: 311

 

 

Нежността е родена, за да те опише,

красотата - да я вплетеш в стихове,

топлотата - да я подариш на другите,

добротата - да те отличи от масите.


Звездите - да бъдат твои коне,

луната - да ти бъде събеседник,

слънцето - да ти бъде свидетел,

вселената - да ти бъде кралство. 



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me