uFeel.me
На НЕЦ
Автор: IARA,  29 юли 2012 г. в 13:02 ч.
прочити: 166

И всеки ден, за тебе ме подсеща
със примера за облика човешки,
но в тъжния ти поглед искам,
усмивка топла, там да ме посреща.

Че няма нищо по-магично,
от неуморната ти всеотдайност,
от малката ръка събрала в шепа,
любов и обич, до безкрайност.

Бъди опора, стълб, непоклатима
от тебе днес и утре, нужда имам,
бъди уханно цвете във градина,
обичам те, приятелко любима!

На днешния ти ден - Рожден,
аз искам да ти честитя,
на здраве и живот обричам те,
че имам те, поклон, БЛАГОДАРЯ!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me