uFeel.me
На Мона
Автор: mutressa,  26 август 2009 г. в 13:32 ч.
прочити: 256
От всичката любов, събрана в моето сърце,
на тебе, дъще, най-отбраната ще дам.
Ще те закрилям, ще се радвам и ще плача с теб,
парче от себе си на теб ще подаря.

И обичта ми знай, дете, към теб е безгранична,
да бъда твоя майка - това е моята съдба...
каква любов, аз нямам думи всички чувства да опиша,
които се преплитат в моята душа.

Но да говоря сякаш просто няма смисъл,
напразно е да се хабя в безсмислени слова,
че ти, дете, си част от мен и мисля
да ти го кажа с "Обичам те до края на света... и след това!".

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me