uFeel.me
На М.
Автор: jina97,  20 юли 2010 г. в 09:32 ч.
прочити: 286
И днес те обичам,
но ти си го знаеш!
Доволно ме гледаш.
За какво ли мечтаеш?

И днес те обичам.
Усмивки ми пак пожела,
към твоята забързано тичам...
Ох, от бързане душа ми отмаля!

И днес те обичам.
Дяволито те стрелкам с очи.
На никого веч не се вричам,
но ти си знаеш, че и днес те обичам.

Чуй: и днес те обичам,
при Бога към църквата тичам,
за тебе се моля, но не скърбя,
а за живота твой благодаря!

20.юли. 2010 г. 01.34 ч.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me