uFeel.me
На Коледа
Автор: pamela,  13 декември 2008 г. в 09:43 ч.
прочити: 529

♦  ♦  ♦
На Коледа, в най-приказния миг,
когато казват, че и чудеса се сбъдват
тогава затвори очи и помечтай. Повярвай -
твоите желания изпълнени ще бъдат!
На Коледа по-весел е светът
и ако ти, с една усмивка блага
си стоплил нечие сърце,
ще ти се върне многократно таз награда!
На Коледа в душата събери
най-истинските си молитви
и Аз, и Ти, и Всички да сме по-добри!
Тогава Ангели ще слязат,
за да ни целунат!
♦  ♦  ♦


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me