uFeel.me
На CAMODIVA
Автор: Innocence,  12 март 2011 г. в 20:01 ч.
прочити: 579
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Вики, с пожелания за още повече Сила, Любов и Топлина!


Когато в тишината на нощта,
разлееш светлината си по листа -
небето пламва, ражда се  звезда
и в погледа ти нежна сила плисва.

Потичат думи с дъх на боров мед.
Вълшебен дъжд в душите се излива.
Не всеки ден, човекът има чест,
да се разходи във света на самодива.

И всяка стъпка в твоята гора
оставя в мислите ни траен отпечатък.
Край огъня на самодивската душа
се ражда жаждата да продължим нататък,

където в утрото на новата зора -
от твоята магия окрилени,
ще покорим на битието си върха
и в своя свят ще се завърнем преродени.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me