uFeel.me
На 56
Автор: maykod,  18 май 2013 г. в 19:54 ч.
прочити: 294
Роденият през петдесет и шестата година
днес щеше да навършиш петдесет и шест...
И щяха де се леят днес ракия, уиски, вино
и на трапезата и дансинга - всичко да е на шест...


Ти днес на мен единствено остави
неизбледнял все още спомен за забави
по всеки повод и без повод /ех, едва ли.../,
с които наши делници на празници направи.      

На този ден аз плача пак, и пак ми е студено -
не те прегръщам вече както всеки ден го правих!       
На гроба ти прелях ракията и виното червено,
изпих и уискито, и свещи ти запалих.

Но не се стоплих с нищо... ти не ме погали,
не ме прегърна и ме мушна \"под крилцето\"...
В душата ми огромна празна дупка ти остави... 
и белег жив и незарастващ във сърцето.

Днес щеше да навършиш петдесет и шест...
И аз щях да се чувствам пак щастлива...
Но теб те няма... ще помня всеки твоя жест...
и думите... и погледа... и теб... докато съм жива!!!  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me